Baju Dalam Ajaib Untuk Wanita Yang Inginkan Tubuh Badan Yang Montok.

Posted: June 9, 2013 in Info

Sila Lihat Klip di atas bagaimana baju dalam tersebut merubah bentuk badan dengan sekelip mata. Ajaib!

Kali ni saya nak share tentang baju dalam atau Lingerie yang sangat ajaib khas untuk semua wanita di luar sana tidak kira usia, bentuk. dan saiz badan…sama ada anda kurus, gempal atau gemuk. Walau pun saya lelaki namun saya mahu share tentang kebaikan Lingerie ini yang saya sendiri telah menyaksikan bagaimana baju dalam ajaib ini dapat merubah bentuk badan seorang wanita hanya dalam sekelip mata sahaja. Badan wanita ibarat agar2….jika acuannya tidak betul maka impian untuk mendapatkan bentuk badan yang sempurna tidak akan berjaya. Saya yakin kebanyakan wanita salah memilih baju dalam yang sesuai untuk mereka sehinggakan tidak dapat memiliki tubuh yang mereka inginkan. Baju dalam ajaib yang saya maksudkan ini adalah DX Lingerie Elken. Memang menakjubkan. Teruskan membaca artikel ini.

Sekarang Elken telah manawarkan pembelian DX Lingerie sama ada secara tunai, kad kredit dan yang terbaru adalah secara ansuran. 1 set pembelian dengan ansuran tidak sampai RM150 pun sebulan. Amat berbaloi-baloi untuk anda. Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkannya. Anggaplah ia sebagai penghargaan untuk anda menghargai tubuh anda. Tubuh anda adalah milik anda dan bukan orang lain. Tingkatkan keyakinan diri anda.

Payudara Mantap Dengan Elysyle DX Lingerie

Perkara yang merunsingkan setiap wanita adalah kecantikan bentuk badan dan kulit. Saya tahu ada ramai wanita di luar sana yang menghabiskan banyak duit untuk mendapatkan kembali potongan badan ideal atau sememangnya nak kekal langsing no matter what happen!

Berkenalan dengan baju MAGIC iaitu Elysyle DX Lingerie atau dikenali sebagai DX Lingerie.

Masalah utama kebanyakan wanita ialah badan cepat naik. Lepas kahwin lagi-lagilah naik badan. Lemak kat perut berlipat-lipat apabila duduk. Ada kalanya jadi segan nak pergi majlis-majlis formal kerana baju tidak bersesuaian. Bayangkan apabila memakai dress yang cantik, perut lg maju terserlah. Sedih! Memang Sedih sangat.. Terasa diri ini kurang CONFIDENT. Malu nk jumpa dgn kawan, jiran, saudara-mara, sahabat handai sbb mesti diaorg akan tegur… HISHHH… awat badan berisi sangat? Ada isi ka (Pregnant) ka? aku x pregnant.. mmg aku GEMUKS…. huahauhauahuau….

Boleh dikatakan ramai wanita pernah mencuba produk makanan yang popular seperti DURONMINE, JUSMATE5, TEH ORANG KAMPONG, Lingerie dari AVON, juga pergi slimming centre ADELINE MANAGEMENT kat Puchong , MILELEA, SD II, DR., AISHAH SOLUTION, Sebab keinginan sebagai seorang wanita yang inginkan bentuk badan yang ideal dan dalam masa yang sama rasa confident serta cantik di mata masyarakat.

“Elysyle DX Lingerie adalah produk pilihan tepat kerana ramai testimoni sudah memakainya! Walaupun baru sahaja mencuba, ia sememangnya Luar Biasa!

”Anda Sebagai wanita yang telah mencuba pelbagai cara untuk melangsingkan badan. Anda sering tertanya-tanya bagaimana ingin melangsingkan perut, paha, lengan tetapi dalam masa yang sama masih ingin mengekalkan bentuk payudara. Hihihi..

20130609-223141.jpg
Contoh payudara yang sering remaja inginkan, mengikut trend dan mengikut graviti. Dari remaja sampai ke dewasa membiarkan nipple kanan pandang lengan kanan dan nipple kiri pandang lengan kiri apakah yang terjadi kepada aset seseorang perempuan yang meletakkan harga wang hantaran beribu-ribu ringgit dan hakikatnya tidaklah NICE mana pon.

“Seawal usia 12 tahun sehingga akhir hayat kita, “pakaian dalam” menemani wanita lebih dari 60 tahun! Pakaian dalam merupakan lapisan kulit kedua setiap wanita.
”Bra memainkan peranan penting, masih tidak terlambat untuk membentukkan kembali payudara yang anjal dan cantik kerana DX Lingerie pasti membuatkan anda cantik menawan seperti ini.

Setiap lemak yang anda ada, tidak kira di belakang badan, dibawah lengan boleh membuatkan payudara yang memakai bra size cup A menjadi cup C atau irregular size juga! Guna pakai lemak tersebut untuk membentuk badan menawan.

Jadilah wanita moden yang berkeyakinan, sihat, jelita dan berdaya penarik dengan memiliki 5 perkara wajib iaitu;
1. Payudara MONTOK
2. Belakang badan yang RATA
3. Pinggang yang RAMPING
4. Punggung yang PEJAL
5. Peha yang LANGSING

Faktor-faktor yang menyebabkan ketidaksempurnaan bentuk badan merangkumi;
1. Daya Graviti – payudara dan punggung sememangnya bahagian yang paling cepat mengendur disebabkan daya graviti kerana ia hanya 100% disokong oleh lemak!

2. Penuaan – penuaan bermula dari awal 25 tahun dan selepas bersalin juga membuatkan ketidaksempurnaan bentuk badan berlaku juga.

3. Postur duduk yang tetap dalam jangka panjang – sebagai contoh jika anda mengangkat telefon di office, badan anda akan membongkok sambil menongkat dagu. contoh lagi satu adalah postur duduk dihadapan pc atau laptop, kebanyakkannya akan sakit tulang belakang di awal usia muda.

4. Tabiat pemakanan dengan kandungan lemak dan protein tinggi – ia mengakibatkan lemak terkumpul di bahagian pinggang

5. Pemakaian pakaian dalam yang tidak sesuai –

DX Lingerie adalah 100% buatan Jepun dan mempunyai 4 keunikan iaitu

1. Reka Bentuk Ergonomik
2. Bahan Buatan Yang Bermutu Tinggi & Rekaan Elegan
3. Kesan Menakjubkan
4. Mutu Terjamin

Reka bentuk ERGONOMIK
Menggunakan pengimbas badan 3 dimensi tubuh manusia.
Teknologi pengukur tekanan badan kerana tiap wanita, walau label kurus ke, atau gemok ke, bentuk badan berlainan.
Malah ia menggunakan Teknologi Bantuan Computer (CAD) untuk melakar reka bentuk lalu memindahkan menjadi data berkomputer.
Pemotongan fabrik juga dilakukan secara Teknologi Pemotongan Automatik (CAM) yang membolehkan pemotongan fabrik dilakukan dalam keadaan laju dan tepat!
Setiap set DX Lingerie memerlukan 81 tenaga mahir dan terhasil daripada 156 langkah jahitan!
Buatan Jepun, semua guna teknologi tepat, padat dan pekerja mahir.

Setiap 1 set Elysyle DX Lingerie mengandungi;

20130609-223704.jpg

Fungsi setiap helai Elysyle DX Lingerie;

20130609-223613.jpg
DX Lingerie – Panties
Renda elastik yang mencegah lemak dari melenduh, memberikan keselesaan semasa bergerak dengan rekaan 3 dimensi yang membaluti seluruh punggung dan posisi jahitan yang lebih tinggi untuk mencegah kulit dari melecet. Kebanyakan wanita ada masalah kulit melecet di bahagian celah paha. Jadi jangan segan silu, ada penyelesaiannya.

20130609-224407.jpg
DX Lingerie – Long Gurdle
Panel berbentuk pentagon yang berbunga di atas dapat mengempiskan perut anda dan jaringan berfabrik kapas di bahagian celah paha memberikan kesan pengudaraan yang baik. Jika anda menginginkan punggung yang mantap, inilah masanya, kerana net kuasa 3 kali ganda menetapkan lemak, mengekalkan garis punggung yang cantik sambil net kuasa berganda yang lain mengunci lemak paha.

20130609-224555.jpg
DX Lingerie – Waist Nipper
Keunikan Wraist Nipper DX Lingerie adalah tetulang yang berkualiti tinggi. Bagi wanita sebagai orang islam, DX Lingerie tidak menyusahkan anda untuk menunaikan solat. Malah ia lagi memudahkan anda, dulu kalau waktu sedang solat anda sering mengah naik dari rukuk. sekarang rasa selesa, kerana perut telah tiada. satu lagi, waist nipper ini tidak akan bergulung walau apa keadaan anda sekali pun.

20130609-224712.jpg
DX Lingerie – Brassiere
Jika dulu kita membeli bra di super market kerana murah dan tidak mengetahui fungsi sebenar. Sekarang dah tahu fungsi bra memainkan peranan sangat BESAR! Anda tidak membeli bra di tempat lain selain Elken. Siapa taknak payudara besar, pejal dan montok mengikut bentuk badan yang ideal? Semua wanita mahukan? Brassiere dari DX Lingerie mencegah pengalihan lemak di payudara ke arah belakang. 1 bra sahaja mempunyai 7 fungsi yang ternyata LUAR BIASA!

20130609-224805.jpg
DX Lingerie – Body Shaper
Bagi anda yang ada masalah sakit tulang belakang atau tulang membongkok, Body Shaper dapat membantu anda. Selain support tulang belakang, tali bahu yang lebar dapat mengunci lemak debahagian payudara supaya ia kekal mantap!

Bahan Buatan Yang Bermutu Tinggi & Rekaan Elegan
DX Lingerie mempunyai fabrik buatan khas yang terdiri daripada
Nilon yang bertindak Lembut pada kulit
Poliuretane serat elastik yang bersifat kenyal
Egyptian Cotton yang bermutu tinggi membalut serat elastik dan menambahkan keselesaan.

DX Lingerie tidak akan mereput kerana Egyptian Cotton ini material fabrik dari zaman manusia membalut mumia dan jika anda perhatikan, fabrik balutan mumia masih kekal seperti baru.

Rekaan Renda Dinamik menggunakan teknologi tenunan terbaru dari Eropah, menghasilkan renda beralun keemasan yang unggul.

Menggunakan corak Bunga Clematis sebagai konsep reka bentuk, yang melambangkan:
- Kecantikan Dalaman
- Sifat Kebangsawanan
- Sifat Keanggunan

Pada sesiapa yang berminat untuk FREE FITTING DX LINGERIE (ELKEN),
sile PM sy ye!!
free fitting nie,
PERCUMA sahaja,
X PERLU BAYAR APA PUN.

GERENTI 100% anda akn PUAS HATI!!
CUBA dulu free fitting,then kalau anda puas hati,
anda boleh beli ,
kalau tak nak beli pon takpe,tiade paksaan!!

Keputusan untuk membentuk badan anda terletak di tangan anda sendiri!!

Comments
  1. syiela says:

    mana mau dpt baju dlm tu?

  2. Saya rasa… kita tak boleh nak kira pendapat kita ajer… pendapat org lain patut juga di beri keutamaan. Tahniah admin atas pos yg bermanafaat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s